sábado, 19 de junio de 2010

::: TIC CONNECTION :::

6 comentarios:

  1. Esta imatge em recorda el sentit de l'humor del Woody Allen del "Dormilón" quan Miles Monroe (Woody Allen) embolicat en paper d'alumini, és descongelat després de 200 anys crionitzat per equivocació.
    L'humor de l'absurd com a vehicle per a viatjar en el temps, per a viatjar al futur amb ironia, i al passat amb la mirada sorpresa amb la que a través del joc i la diversió descobrim els mons.

    ResponderEliminar
  2. El sentit de l'humor moltes vegades crec que és necessàri, principalment com a eina creativa, i dirigida a un alumnat que moltes vegades necessita estimuls i motivacions que s'aproximen a la seua realitat.

    ResponderEliminar
  3. Me gusta mucho la foto!Jo, yo creo que los que teneis sentido del humor y alegría, ya teneis ganado en un 50% al alumnado...qué maravilla!

    ResponderEliminar
  4. Espero que todos esos cables en el futuro no sean necesarios!! Bueno, pero la disposición es lo que cuenta y el sentido del humor es magnífico.

    ResponderEliminar
  5. Sería muy interesante innovar a través de los nuevos medios para favorecer la comunicación entre los estudiantes de cualquier aula.
    Facilitando las herramientas y fomentando su uso podríamos compartir información muy interesante!

    ResponderEliminar
  6. Les teves classes seran molt divesrtides i tota una aventura. A mi m'agradaria tindre una mestra així.

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.